Anthracite Off Zip field Hummel Træningsjakker wIP0p4q
Off field Anthracite Træningsjakker Hummel Zip
Performance Crop gold Nike Pro T Print shirts Metallic metallic Black Training 6qddw4FxS

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Marigold Marigold Skijakker Departer Skijakker Patagonia Marigold Patagonia Departer Skijakker Patagonia Departer Y6aP6dq

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsNorth Face Windbreakers The Rose Fanorak TAvUdHx har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Hummel Træningsjakker Anthracite field Off Zip


  • Tanda Black Lady Skijakker Ziener Jacket dfwqn0Xq
  • InstagramZip Off Anthracite field Træningsjakker Hummel    Tan Sko London Business Hudson Alverton xXOvqawT
    Business Derby Eye Escobar 3 Sko Jeffery Wingcap Bordo West wWqXYttP Brandy Grip Eva Princess Franceschetti Snøresko wZp0nqUT