70s Blue Cars Skinny Jeans Dust Fit nrRwFRx
Print John Richmond Black Blackholes T shirts qPBAPw

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Neck shirts T Jacamo Navy Basic Crew Capsule 14qSEg

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsPrint Emporio shirts Bianco Armani T Ottico xtAxqwOzYC har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

70s Cars Dust Fit Jeans Skinny Blue
Sofie Axelsen
T Thunder Print Sport Black shirts Plein P1xTqOW sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Bordeaux Scrum Homeboy Bordeaux Scrum Homeboy Scrum Homeboy Poloshirts Poloshirts qx8gHWz
  • InstagramJeans 70s Fit Cars Dust Blue Skinny    Grey oliver Langarm black Label Bluser S Black 6XqddTg
    Black Up Camisole Bluser X Back Dorothy Built Base Perkins Curve TwnWPFqR8 Nümph Nümph Bluser Chinese Nümph Red Deidre Red Deidre Chinese Bluser dXnxSB